Vad för typ av event?

Nedan ser ni några exempel på de events som det går att anordna i våra lokaler.

services_icon1

Företagsevent

Vi vänder oss inte enbart till privatpersoner, utan till flera olika typer av klienter. Detta inkluderar bland annat företag. Just därför kan ni även hyra våra festlokaler för olika typer av företagsevents. Det kan till exempel handla om firmafester och afterwork. Ni behöver bara meddela oss om era preferenser, resten sköter vi!

services_icon1

Studentskivor

Ska någon av era nära och kära ta studenten? I så fall passar vår festlokal även mycket bra till studentskivor. Genom att ha er studentskiva hos oss kommer tillställningen att bli både trevlig och minnesvärd för alla närvarande!

services_icon1.png

Födelsedagsfester

Vill ni anordna en födelsedagsfest som är något utöver det vanliga? Då är våra lokaler som gjorda för detta. Hos oss kan ni anordna århundradets födelsedagsfest, en fest som alla deltagare sent kommer att glömma. Vi förser er med mat, dryck, födelsedagstårta och allt ni kan tänkas behöva för att göra tillställningen till en succé!

services_icon1

Bröllopsfester

Det finns vissa tillfällen i livet som det är värt att göra till något extra. Ett bröllop är ett exempel på ett sådant. Ni som vill göra ert bröllop till en dag att minnas gör därför klokt i att hålla er bröllopsfest i någon av våra festlokaler. Vi kan garantera er en fest som är något utöver det vanliga!

services_icon1.png

Julbord

Våra lokaler är också som gjorda för julbord. Med hjälp av oss kan ni få bästa möjliga start på denna trevliga och mysiga tid på året. Det kan både röra sig om privata julbord samt om sådana för företag.

services_icon1

Tillval

Vi erbjuder ett brett utbud av tillval i samband med er fest. Vi kan bland annat förse er med DJ, utökat ljudsystem, anpassad belysning, mat, dryck, och mycket mer!