Festlokal med god mat i Stockholm

Förmånliga priser

Att arrangera en fest ska inte behöva vara en dyr historia! Vi ser till att erbjuda bra priser vid uthyrning av vår festlokal och tillhandahåller även ett flertal olika tillval som ni kan få till förmånliga paketpriser. Vi har jobbat inom branschen länge och har därför ett gott nätverk av kontakter, vilket i sin tur leder till att vi kan lösa allt från ljudanläggning till belysning till ett förmånligt pris.

Våra priser varierar beroende på vilken tid på året det är, vilken veckodag det är samt om ni tänkt hyra lokalen under dags- eller kvällstid. För mer information om våra priser, kontakta oss redan idag!

Så fungerar det

För att boka vår festlokal är första steget att kontakta oss via formuläret eller telefonnumret här på hemsidan. När ni kontaktar oss har ni möjligheten att berätta om er vision och era önskemål, medan vi passar på att ställa ett antal kompletterande frågor. När vi fått oss en tydlig bild över vad ni är ute efter när det kommer till tillval och datum ordnar vi ett förmånligt paketpris och skickar en offert för godkännande. Väljer ni att godkänna offerten tar vi sedan hand om resten. På avtalat datum är ni sedan välkomna för en superkväll i våra lokaler!

Festlokalen ligger strategiskt belägen, ett stenkast från Södermalm. Det innebär att det går att ta sig hit snabbt och enkelt på flera olika sätt, däribland genom buss, tvärbana och taxi. Om ni är en större grupp som vill åka i samlad styrka kan ni även kontakta oss så abonnerar vi transport åt er. Vi samarbetar med ett pålitligt bussbolag som kan ta er från exempelvis er kontorslokal till vår festlokal på ett tryggt och smidigt sätt.

Festlokal Stockholm

Få en oförglömlig kväll

Genom att hyra en festlokal kan ni ge er själva och ert sällskap de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad tillställning och en oförglömlig kväll. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att ni ska få en trevlig upplevelse som ni alla kommer att kunna minnas tillbaka på med värme under en lång tid framöver.

När ni hör av er till oss kan ni berätta mer om vad ni planerar så ser vi sedan till att anpassa vår festlokal efter den typ av event ni har i åtanke. Oss kan ni bland mycket annat vända er till för tillställningar som födelsedagsfester, släktträffar, studentmottagningar, firmafester, julbord, bröllopsfester, produktlanseringar, premiärvisningar, spelningar och mycket mer. Flexibiliteten som vår festlokal erbjuder är en av många anledningar till att ni har mycket att vinna på att vända er till oss! Glöm inte att vi alltid finns tillgängliga för er.

Oavsett om ni har några frågor, har en ny idé eller vill komplettera information ni tidigare gett oss är vi bara ett samtal bort. För oss är det viktigt att ni känner att ni är i goda händer under processens gång, från planeringsstadiet tills ni lämnat eventet.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify