Vi anpassar vår festlokal efter er

Vi kan anpassa vår festlokal efter flera olika typer av events. Oss kan ni bland mycket annat därför vända er till för tillställningar som födelsedagsfester, släktträffar, studentmottagningar, firmafester, julbord, bröllopsfester, produktlanseringar, premiärvisningar, spelningar och mycket mer.

Hos oss har ni närmare bestämt två olika lokaler att välja mellan. En av dessa kallar vi för Caféet, och den andra för Champagne. Caféet rymmer 40 – 100 gäster sittandes, och Champagne 20 – 75 gäster. Vilken lokal som passar bäst för er och ert sällskap beror bland annat på hur många ni är och vilken typ av tillställning det är ni tänkt anordna.

När det gäller våra priser varierar dessa delvis beroende på vilken tid på året det är, vilken veckodag det är samt om ni tänkt hyra en lokal dags- eller kvällstid. För mer information om våra priser, kontakta oss redan idag!

Få en oförglömlig kväll

Genom att hyra en festlokal kan ni ger er själva och ert sällskap de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad tillställning och en oförglömlig kväll. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att ni ska få en trevlig upplevelse som ni alla kommer att kunna minnas tillbaka på med värme under en lång tid framöver. Det är en av många anledningar till att ni har mycket att vinna på att vända er till oss!

Ni finner oss i Fatburen

Våra festlokaler ligger på markplan i byggnaden Fatburen på Södermalmsallén 36–38. Närmare bestämt ligger Fatburen bakom torget på Medborgarplatsen. Hit går det att ta sig snabbt och enkelt på flera olika sätt, däribland buss, tunnelbana, pendeltåg eller taxi. Ingången till våra lokaler finner ni på Södermalmsallén 36.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify