Usine

Varmt välkommen till oss på Usine! Vi är det perfekta stället för er som vill hyra en festlokal med förstklassig service. Ni finner våra lokaler inne i centrala Stockholm, och hos går det att arrangera alla tänkbara typer av tillställningar. Det inkluderar både privata sådana såväl som företagsevents. Vår ena lokal, Champagne, rymmer 20 – 75 personer sittande medan vår andra, Caféet, rymmer 40 – 100 personer. Här kan ni bland mycket annat därför anordna allt från födelsedagsfester och studentskivor till firmafester och julbord!

Ska ni ha ett stående event?

Har ni tänkt anordna ett stående event med mingel och/eller dans? Eller är det så att ni är fler än 100 personer? Oavsett vilket är det då bara att kontakta vår festkoordinator så ska vi på Usine se till att hitta en passande lösning för er!

Vår adress

Vi på Usine har Södermalmsallén 36–38 i centrala Stockholm som vår adress. Hit tar ni er enkelt med kollektivtrafik, taxi eller egen bil. Vi ser fram emot att få besök av er och att kunna hjälpa till att göra er tillställning till en succé!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify