Festlokal företag Stockholm

Noll Ettan

Varmt välkommen till oss på Noll Ettan! Vi är det perfekta stället för er som vill hyra en festlokal med förstklassig service. Ni finner våra lokaler i närheten av Södermalm i Stockholm, och hos oss går det att arrangera alla tänkbara typer av tillställningar. Det inkluderar både privata sådana såväl som företagsevents.

Vår lokal har bra ventilation, härligt ljusinsläpp, en trevlig terass och goda möjligheter till att specialinredas efter era önskemål. Här kan ni bland mycket annat därför anordna allt från födelsedagsfester och studentskivor till firmafester och julbord! Ta kontakt med oss idag för att veta mer om våra förmånliga priser så att ni kan boka lokalen!

Vår adress

Vi på Noll Ettan har Hammarbybacken 27, vilket ligger ett stenkast från Södermalm, som vår adress. Vill ni komma och ta en titt på lokalen innan ni bokar är ni självklart välkomna att göra det. Vi visar er gärna runt och kan berätta mer om hur förutsättningarna ser ut samt vilka olika typer av upplägg som är möjliga. Har ni några frågor kan vi självklart besvara dessa. För att boka visning kan ni höra av er till oss via kontaktformuläret eller telefonnumret här på hemsidan.

När det väl är dags för fest tar ni er enkelt till lokalen med kollektivtrafik, taxi eller egen bil. Om ni exempelvis är ett företag som vill åka tillsammans kan vi även se till att abonnera bussar åt er. Vi på Noll Ettan ser fram emot att få besök av er och åt att kunna hjälpa er göra tillställningen till en succé!

Festlokal kalas Stockholm

Ska ni ha stående event?

Har ni tänkt anordna ett stående event med mingel och/eller dans? Eller är det så att ni är ett stort antal personer? Oavsett vilket är det då bara att kontakta oss så ska vi på Noll Ettan se till att hitta en passande lösning för er! Vi har god vana av att specialanpassa lokalen och om det rör sig om ett event där ni framför allt planerar att stå upp och dansa så möblerar vi med detta i åtanke. En bra idé för denna typ av event är även att se till att det finns tilltugg och dryck strategiskt placerat runtom i lokalen för att era festdeltagare alltid ska känna att de kan släcka törsten och stilla hungern.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify